neděle 10. ledna 2016

Můj rok 2015

Jdu s křížkem po funuse, navíc s velmi originálním názvem, ale holt i já jsem si chtěla loňský rok nějak shrnout. Byl naprosto šílenej, asi nejšílenější, co jsem zatím zažila. Radost střídal vztek, hodně jsem se toho nabrečela (zvlášť, když vám 14 dní před odletem do Peru řeknou v nemocnici, že nikam nepoletíte), ale vždy vše dobře dopadlo. Hodně jsem cestovala a stonala a musím říct, že tento rok byl asi zkouškou pevných nervů. A to i co se týče napsání tohodle článek. Někdo mě měl upozornit hned na začátku, co to obnáší tohle sepsat. Pěkně vytáhnout starý diář, jet podle událostí, projít články na blogu a samozřejmě facebook a pak k tomu vesele hledat fotky. Popravdě jsem teda netušila, jakej mám bordel ve fotkách, takže další půlden jsem strávila tříděním fotek :D. No, naštěstí jsem to dala nějak dokupy a rozhodla se to sesumírovat podle měsíců, takže začneme originálně lednem...

LEDEN

Začátek roku 2015 jsem strávila v Paříži. Bylo to něco naprosto úžasného, vyšlo nám skvělé počasí, proběhli jsme základní památky a oslavy Nového roku naprosto vyčerpaní prospali :D. Taky jsem zažila nejlepší divadlo s nejlepším koncertem na závěr. Ještěže máme v Hradci ten Klicperák :) 

Na koncertě Vagyny dy Praga

Obraz od kamarádky podle fotky z Paříže :)

ÚNOR

Únor byl hodně kulturní. Po 15 letech jsem znovu viděla Draculu, což pro mě byla naprosto srdcová záležitost. Byl to první muzikál, co jsem kdy viděla, se ségrou jsme uměly snad všechny písničky nazpaměť a byl to pro nás snad největší kulturní zážitek dětství. 

Jedeme na Draculuuu


BŘEZEN

V březnu jsem měla narozeniny, dostala jsem krosnu na náš výlet do Jižní Ameriky, a s mužem jsme strávili zatmění slunce v ZOO. Krásný zážitek. Bohužel mi v ten měsíc odletěl muž do Etiopie. Hrozný zážitek! V depresi jsem nechala vyrobit jmenovku na dveře.

Sfoukávám svíčku v Majklem

DUBEN

Muž se vrátil. Hurá! Přivezl mi plno dárků a zlomenou nohu. I přesto jsme vyrazili na Majáles, chodili do divadla a já vyjela poprvé a naposled tento rok na kolečkové brusle. V dubnu jsme taky koupili letenky a tím to bylo zpečetěno.


Jedeme z nemocnice
Roztřídila jsem knihovnu podle barev :D


Majálesový bruslení s kolegyní

Jaroooooo

KVĚTEN

Kuba už mohl chodit, takže jsme začli pořádně jezdit na výlety a chodit do divadla.

Moje super kabelka do divadla :)





ČERVEN

RFP!!! Hrozný vedro, začla jsem chodit na očkování a v půlce měsíce si vymkla kotník a prodělala zánět žil. Díky tomu jsem prošvihla divadelňák a koncert Judas Priest. Krásný začátek léta.



ČERVENEC

Horký červenec jsem skoro celý strávila v kině. Byla jsem na Mimoních, Mami!, Proti přírodě a Chlapectví. Hodně se grilovalo a chladilo :D


Tenhle výlet byl super, zabloudila jsem :D

Jdou se počítat našetřené padesátky :)

SRPEN

Vrchol sprna bylo EXPO v Miláně. Také jsme se byli podívat na Karlštejně a začla jsem chodit plavat.


Odpočívám po výletě na Karlštejn

Jedna z večeří, omnomnomnom

ZÁŘÍ

Na začátku září jsem absolvovala poslední očkování, strávila s mužem krásný prodloužený víkend v Krkonoších na svatbě a začla shánět vybavení do Peru. Také začala hokejová sezóna!



Svatba v Krkonoších :)


ŘÍJEN

Říjen měl být hlavně plný cest! Vše bylo samozřejmě jinak, takže jsem se složila ve městě a skončila na kapačkách. Nakonec jsem ale šťastně odjela a zažila tím největší cestu svého života.

V tuhle chvíli jsem myslela, že z tý nemocnice ani neodejdu

Ale odešla jsem, abych trpěla na tomhle treku! Můžu říct, že jsem myslela, že tam vážně nechám duši.

Machu Picchu johohoho!!

A další trek v bolivijské džungli :)

LISTOPAD

První půlka listopadu byla opět plná cestování a druhá bohužel plná rekonstrukce. Když jsme přijeli domů, tak nám prdlo potrubí v koupelně a museli jsme začít kopat. Také odstartovalo mé tradiční těšení se na Vánoce, takže jsme absolvovali plno trhů.

Živej medvěd!!

Už se valíme :)

Hrozně moc foukalo :D

PROSINEC 

Prosinec = Vánoce. Ač jsem se snažila, jak to šlo, každoroční krásné vánoční atmosféry jsem nedosáhla. Když ale vidím, jak pomalu s koupelnou finišujeme, musím říct, že to za to stálo a Vánoce si vynahradíme tento rok :). Tento měsíc jsem se nechala po 2 letech obarvit z blond na hnědou a zvládla uspořádat firemní vánoční večírek.

Procházka na Bílou věž


Letošní ohňostroj v Hradci, který vyvolal ohromné emoce


A co mám v plánu na rok 2016?
Určitě budeme dál rekonstruovat a doufám, že i cestovat. Ráda bych se víc věnovala blogu a konečně dopsala slibovaný článek o Peru. V soukromém životě bych chtěla mít kolem sebe víc optimistických lidí a zbavila se věčných nadavačů a stěžovatelů. Musím říct, že už mě to hrozně vyčerpává a nemám sílu se s těmito lidmi stýkat. 

Vám všem přeju, abyste měli ten nejlepší rok, jaký si můžete přát. Aby vám vycházelo vše, co si naplánujete a máte kolem sebe právě jen samé optimisticky naladěné lidi.

Váš Andreják!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...