středa 20. července 2016

Várka z Levných knih V.

Na instagramu jste si už mohli všimnout, že jsem opět naběhla do Levných knih na svoje pravidelné měsíční nákupy. Možná vás taky překvapilo, že tam vidíte pouze tři knihy. Žádné strachy - knih jsem koupila zase 5, ale dvě z nich budou putovat jako dárek, takže je vám zatím nemůžu ukázat :).


Tentokrát jsem měla trochu problém si knihy vybrat. To, co jsem si totiž vybrala na netu, tak jsem v té rychlosti na prodejně nakonec nemohla najít. No ono možná líp pro mojí peněženku :D. Nakonec se mi teda povedlo dodržet jak početní limit, tak pravidlo aspoň jedné klasiky. Celkově jsem za tyto tři knihy zaplatila 247 Kč.


Psí srdce a jiné povídky
Miluju Mistra a Markétku. Byla to pro mě přelomová knížka, takže když jsem viděla další knížku od Bulgakova a ještě v takovém krásném přebalu, volba byla naprosto jasná. Celkově ráda čtu ruské autory, tak teď jen doufám, že se k této knížce dostanu co nejdřív.
Cena: 79 Kč

 
Pochod Radeckého
Když jsem byla na vejšce, dostala jsem za úkol přečíst si od Josepha Rotha jeho Hotel Savoy. Díky tomu jsem se o tomto autorovi dozvěděla, že vůbec existuje a že taky napsal něco, co se jmenuje Pochod Radeckého. Kniha popisuje úpadek a celkový pád Rakouska-Uherska, což si myslím, že je celkem dost zajímavé téma, jelikož toto období z historie naší země je hodně oblíbené.
Cena: 69 Kč


Lucerna v temnotě
....má úplně šílenou anotaci - objevuje se tam třeba slovo "počteníčko", což mě teda málem položilo :D. Bohužel jsem ale poslední dobou těmhle románům pro ženy propadla, takže jsem se nakonec rozhodla, že si pořídím i tuhle bichli (a budu doufat, že slov podobných "počteníčku" tam bude co nejmíň :D). Děj se opět odehrává ve Francii, takže taková ta klasika a já se už těším, až budou zas deštivé dny, abych se mohla zavrtat do peřin a číst a číst a číst.
Cena: 99 Kč 


Tak dneska to byla spíš taková rychlovka, jelikož zase běžím ven :). Poslední dobou si užívám to úžasné počasí, co venku panuje. Není ani vedro, ani zima, prostě pro mě akorát. Skoro každý den vypadá tak, že přilítnu z práce, hned vyrážím do lesa, večer si chvilku čtu a v půl devátý jsem doslova tuhá :D.
Užijte si krásný letní podvečer (a taky všechny ty další!) a já se opět brzy ozvu.

Váš Andreják
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...