neděle 7. srpna 2016

New In červenec 2016

Tenhle typ článku se na mým blogu pomalu a jistě stává tak trochu raritou, jelikož jsem si nic pořádnýho nekoupila ani nepamatuju a předpokládám, že se to asi ani jen tak nezmění :D. Teda kromě toho foťáku, co si chci koupit, o něm pak budu básnit přibližně tak 135486 miliónů let. Každopádně v červenci jsem se teda rozjela a koupila si pár věcí (v překladu: asi pět a tři dárky pro Kubu) a protože z nich mám fakt radost, tak se musim pochlubit.

Sukně Atom Rat
Nemůžu začít jinak než touhle sukní. Atom Rat je hradecká firma, takže pro mě doslova domácí. Pravidelně tam nakupuji už od začátku, kdy firma začínala a když jsem na jejich FB stránkách objevila tuhle super sukni, musela jsem ji mít. Papoušci jsou pro mě prostě srdcovka. Velká výhoda je, že se jedná o limitovanou edici, takže v ní snad nepotkám nejen půlku Hradce, ale i republiky, jelikož se AR rozrostl už i do Prahy. Věřím tomu, že o této značce u mě na blogu nečtete poprvé a minimálně jste o ní už někde něco zaslechli.



 
Balea nákup za kilo
Z tohodle nákupu jsem taky nadšená. Nejenom, že jsem sehnala šampony a sprcháče fakt za levno, ale všechno je to v tak úžasně svěží letní a ovocný vůni, že bych se teď nejradši jenom koupala a myla si vlasy. Po poslední špatný zkušenosti s jahodovou limitkou šamponu jsem si myslela, že si šampon z DMka už nekoupím, ale Mangu jsem nemohla odolat a překvapivě jsem s šamponem hodně spokojená.


Samolepky Mickey Mouse a Kačer Donald
Jednoho dne mě to v práci tak vytáčelo, že jsem se rozhodla udělat si radost samolepkama z ebaye. Jelikož si vyrábím sama diář na příští rok, který si dozdobuju právě různejma samolepkama, tak jsem jejich využití měla už předem jasný. Nakonec jsem se rozhodla pro motiv Mickey Mouse a Kačera Donalda a přišlo mi něco úžasnýho :). Samolepky jsou 3D a celkem jich je 9 aršíků. Samozřejmě jsem mezitím objevila plno dalších krásných samolepek, takže asi i v srpnu budu objednávat :D 


Knížky z LK
V Levných knihách jsem jak doma, takže nikoho nepřekvapí, že i dárky k svátku pro Kubu jsem koupila tam. Tyhle knížky jsem tam před nedávnem objevila a hodně dlouho jsem čekala, než jsem je nakonec koupila. Přece jenom jsem si říkala, co kdyby si je koupil sám. Jak vidíte, dobře to dopadlo a my už si doma listujeme v Kam v jižních Čechách a Kam za pivem v Čechách a na Moravě. Obě jsou moc pěkně udělané, na křídovém papíru, plné fotek a doplňujícího textu. Kam za pivem je dokonce opravdu hodně aktuální publikace, jelikož je z letoška. Kam v jižních Čechách je už trochu starší (2011), ale pokud nutně nepotřebujete vědět aktuální cenu vstupu, tak je to vlastně jedno. Součástí je mapa a průvodce je rozdělený do sekcí jako: hrady, zámky, přírodní památky, technické památky...je toho opravdu hodně :).





Knížka z Megaknihy.cz 
Tenhle atlas hub dostal Kuba k narozeninám a nakonec jsem ho objednala na Megaknihy.cz. Cenově tam totiž vyšel o hodně (skoro o 300 Kč) levněji než v kamenném knihkupectví. Má celkem 800 stran, existuje i slovenské vydání a vypadá opravdu kvalitně. Zatím jsme ho ještě nevyužili, jelikož jak už jsem psala v červencovém shrnutí, tak v Hradci roste houby.



Tak jsem se teda pochlubila a teďka se asi na chvilku odmlčím. Ve středu odjíždíme konečně na nějakou trochu delší dovolenou (asi 4 dny :D) do Českého Švýcarska. Uvidím, jestli ještě nějaký článek do odjezdu stihnu, jinak čekejte až report z této dovolené. Ani si nedokážete představit, jak moc se těším a doufám, že vyjde pěkný počasí. Chystáme se určitě v Děčíně do ZOO a na zámek, ale o tom opravdu až příště :).

Krásný start nového týdne a mějte se nejlíp, jak jen to jde.

Váš Andreják

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...