pondělí 3. října 2016

Vzpomínky na září 2016

Vítám vás všechny u shrnutí prvního skoropodzimního měsíce. Já jsem ho nakonec strávila hodně letně a ten pravý podzim pomalu pociťuju teprve až teď. Bylo to nejen díky hodně vysokým teplotám, ale taky díky tomu, že teprve až poslední týden v září jsem si užila pravou letní válecí dovolenou u moře. Před odletem jsem už opravdu cejtila, že nutně potřebuju vypnout a hodně se to podepsalo na mém zdraví. Ale konec litování, jdem se mrknout, co jsem všechno zažila:

Na farmářských trzích jsem si koupila letošní první vánočku s luxusní marmeládou <3
  • Hned na začátku měsíce jsme si zajeli do Brna na trabantí výstavu. Bylo šílený vedro a článek o tomhle výletu najdete zde.
  • Nechala jsem si proplatit očkování proti žloutence. Určitě se informujte ve své pojištovně, jaké veškeré výhody nabízí. Já jsem si už párkrát nechávala proplácet třeba plavání, vitamíny a teďka dvakrát očkování.
  • Prošvihla jsem první letošní hokejový zápas Mountfieldu kvůli oslavě padesátin kolegy. Teďka už chodíme pravidelně, ale zatím se tahle sezóna nějak nedaří.
  • Jelikož si musím dovybrat dovolenou, tak mám poslední dobou celkem hodně volno. Díky tomu jsem se taky vydala na Dožínky a cestou jsem se dala do sbírání kaštanů. Super relax :)
  • Pak mě ale stejně dohnalo totální vyčerpání a stres z práce a předposlední týden v září jsem mlela z posledního. Navíc jsem se i nějak nachladila, takže mi vážně nebylo moc OK.
  • Náladu jsem si trochu zvedla nákupem bot na podzim a zimu a jsem z nich nadšená. Využila jsem slevového kupónu, co jsem měla do Tesca, takže oboje boty mě vyšly na cca 1500 Kč.
  • No a jelikož podzim opravdu miluju, rozhodla jsem se i blog naladit do té správné atmosféry a to úpravou hlavičky. Jak se vám líbí? :) Přemýšlím, že udělám i vánoční a zimní verzi.
  • Vrchol měsíce září byla dovolená na ostrově Samos - už chystám článek!
A to je za září vše. Koukněte ještě na fotky a klidně dejte vědět, jaký září jste měli vy :) Já si jdu teď nečekaně opět číst. :D

Úspěšný start nového týdne.

Váš Andreják
V září jsem jela ještě letní outfity

2x já, pokaždý jinej den

Šli jsme na houby, bláhovííííí

život kaštana :)

Jak se při čtení cpu hrachovkou :))

Jedno z nejkrásnějších míst v Hradci - u splavu

Okno v práci

Tahle fotka je stejně nejlepší!

A další východy slunce v práci :)


A naopak západ slunce za barákem
Ochutnávka ze Samosu <3

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...