pondělí 28. listopadu 2016

A když už jsem byla v té Paříži...

... ukážu vám z ní také nějaké fotky.




V Paříži jsme byli už před 2 rokama a tady si o tom můžete něco přečíst. Letos byl hlavním cílem Disneyland a taky pár památek, který jsme při posledním výletu nestihli. Takže jsem se třeba konečně dostala na Eiffelovku. Dokonce až úplně nahoru. Počasí byla vážně pecka a Kuba táhnul velkej objektiv, takže z fotek jsem vážně nadšená. Zní to asi zvláštně, ale při první návštěvě jsme ji prostě nestihli. Byly tam tenkrát šílené fronty, takže jsme místo ní dali přednost Montparnassu. Tentokrát tam nebyla skoro ani noha, dovnitř jsme se dostali hned, ale museli jsme absolvovat asi milion kontrolních prohlídek (ty vás jen tak mimochodem čekají úplně všude, např. i v Mekáči).

KUK :D












Tuhle fotku naprosto miluju <3

Podzimní romanťárna :D






Taky jsme se konečně podívali na Sacre Couer a Moulin Rouge. Katedrála mi naprosto vyrazila dech a celkově to prostředí starého Montmartru mělo úžasnou atmosféru. Jediná škoda byla, že jsme se tam nestihli zajít podívat i za světla. Vidět pouliční umělce při práci, sednout si do jedné z těch kavárniček a kochat se... ale tak aspoň máme další důvod se vrátit. Moulin Rouge bylo naopak dost zklamání. Z fotek to vypadalo vždycky tak pěkně a naživo mi celý ten kabaret z venku připadal jen jako nepovedená divadelní kulisa.












:D

A taky jsme si samozřejmě prošli i zbytek Paříže. Je to prostě nádherné město a my jsme skvěle vychytali období, kdy se sem vydat. Lidí bylo celkem málo, počasí celou dobu přálo a popravdě jsem se tam i cítila v bezpečí. Navíc už se rozjely vánoční trhy, takže jsme se museli jít podívat i tam. Celé 4 dny, co jsme v Paříži strávili, byly další super zážitek a já se těším, až se tam opět vypravíme.

Vítězný oblouk




Trhy byly super!















Já už se pomalu chystám opět mezi knížky. O víkendu jsme se v LK stavily s mamkou cestou z adventních trhů, abychom tam dokoupily další knížky pod stromeček (celkem jsme odnášely 6 kousků). Já koupila krásnej balicí papír a chystám pro vás speciální vánoční článek ♡

Klidný start už adventního týdne :)

Váš Andreják

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...