pátek 10. února 2017

Várka z Levných knih XII.

Měsíc se s měsícem sešel a máme tady další Várku z Levných knih. Už je to celkem trapný, jak píšu furt o tom, že ten čas tak šíleně letí, ale nemůžu si pomoct :D. Jestli to tímhle tempem půjde dál, tak jsem za chvíli v důchodu. Navíc si jak důchodce posledních pár dní fakt přijdu. Jezdím s nima ve stejnou dobu na nákup, plavat, chodím na zdravotní procházky nebo si furt čtu :D. A i dnešní nákup v LK tomu tak trochu odpovídá. (Ještě čekám, kdy začnu luštit křížovky nebo sudoku :D)

Ten hrníček jsem Kubovi vyráběla k narozeninám (a je to dost vidět :D)


Tentokrát jsem si odnesla jen čtyři kousky. Je to hlavně i proto, že u Marge mám ještě další dvě knížky, které u nás neměli, takže mi je musela koupit v Praze. Bohužel si je ale předáme až na konci února, takže je nechám až do březnové várky. V březnu toho bude celkově mnohem víc, protože jsem si opět plno knih vybrala jako dárek k narozeninám :D.
Suma sumárum to máme v únoru za 336 Kč, 4 knihy a 1 klasika :)

Kladivo na čarodějnice
A začneme rovnou tou klasikou a pravděpodobně asi i jedinou knihou z mého výběru, kterou budete znát. Levné knihy měly dřív fakt moc pěkné vydání Kladiva na čarodějnice, které jsem samozřejmě prošvihla. Furt jsem si říkala, že si tu knihu koupím příště a že ji nutně nepotřebuju, až mi ji nakonec vyprodali. Málem se mi to stalo i s vydáním od Fortuna Libri, takže když už tam byla jedna jediná poslední, tak jsem se ji teda ujala :D.

Cena: 89,-


Kinžál
Každý měsíc si koupím minimálně jednu knihu, která mě zaujme vyloženě jen a pouze obalem nebo názvem. Tady se zkombinovalo oboje dohromady a díky tomu mám doma Kinžál. Kdyby hned na obalu nebylo napsáno, o čem že ta knížka vůbec je, tak nevim ani to. Každopádně na cbdb.cz má celkem slušné hodnocení, takže budu doufat, že mě můj instinkt nezklamal a kniha bude stejně dobrá jako její název a obálka.

Cena: 49,-


Laguna plameňáků a Píseň vodopádů
Dnešní výběr zakončíme tím důchodcovským čtením :D. Minule jsem vám ukazovala první díl argentinské ságy, takže bylo jasné, že další dva díly na sebe nenechají dlouho čekat. Mají totálně kýčovitou obálku a to je asi i to, co se mi na týhle trilogii fakt líbí :D. Dřív bych neřekla, že si něco podobnýho kdy koupím a přečtu, holt už asi fakt stárnu. Tak snad to opravdu bude stát za to :)

Cena: 99,- a 99,-
 


Už se nám pomalu blíží výročí jednoho roku, kdy pravidelně nakupuju v LK a píšu vám o tom články. Samozřejmě mi to nedalo a chystám speciální jubilejní článek plný statistik a grafů :D (dobře, kecám, grafy nebudou, i když bych moc ráda). Taky se těšte na březnovou várku, protože to bude asi dost nálož a ještě pro vás samozřejmě sepisuju článek ze křtu Továrny na sny :) (bylo to super, jen tak mimochodem!).

Teď už jenom popřeju pěkný pátek, užijte si víkend a třeba zrovna s nějakou pěknou knihou z LK!

Váš Andreják

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...